Известие

Collapse
No announcement yet.

Помпа на съединител за 145 1.4 TS

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Помпа на съединител за 145 1.4 TS

Здравейте!
    Покрай новогодишните пътувания помлях съединителя и сега съм с нов, да ми е честит. Само дето майсторчетата, които го смениха (в един дълбоко провинциален град, щото там се счупи) са си оставили ръцете и сега целия амбриаж е нов, но помпата на педала - стара. Хич и не работи, трябва да натискам до ламарина и ме е яд да си карам колата, та ще я сменя. Въпрсът ми е:

Как се сменя тая помпа и мога ли да го направя сам/с приятел. Ако някой има опит - да сподели. Ако не - кажете къде да ида най-бързо да ми я сменят в събота. Благодаря предварително.
    Alfa Romeo 1.4 145 TS '97

По-вероятно е да има въздух в системата,отиди първо някой да пробва да обезвъздуши,и после се метай на помпа,не че е лошо да си я смениш-напротив
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Не е това, те като сменяха съединителя са го обезвъздушили, ама не им е минало през акъла да вземат някой лев отгоре и да ми сменят и помпата.
      Alfa Romeo 1.4 145 TS '97

Comment

за коя помпа става въпрос долната или горната ?
        -------------------------------
        ALFA ROMEO 146 1.8 Twin Spark with head from QV - EX
        ALFA ROMEO 159 1.9 JTDm 16V , 150+++

Comment

Първоначално публикувано от kmfb Покажи съобщение
          Не е това, те като сменяха съединителя са го обезвъздушили, ама не им е минало през акъла да вземат някой лев отгоре и да ми сменят и помпата.
          около 70 лв ти струва помпата(не съм напълно сигурен)и то зависи коя е.Можеш и сам да я смениш,стига да нацелиш правилната от първия път.
          Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
          Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

Working...
          X